Hypotheek berekenen en hypotheekrente ASN BANK

Hypotheek berekenen voor ASN Bank doe je met hypotheekberekening.com. Door het invoeren van de hoogte van uw gewenste hypotheek kan je automatisch berekenen wat dit zou betekenen voor u. 

Hypotheekrente ASN BANK

Je bent op zoek naar het laatste hypotheekrente overzicht van de ASN BANK? Hieronder vindt je de hypotheekrente ASN BANK welke dagelijks geüpdatet en bijgehouden worden.

Hypotheekgegevens actueel sinds 2022-01-19
JaarRenteProduct

Hypotheek ASN BANK Berekenen

Wil jij graag een hypotheek afsluiten bij de ASN BANK. Wij hebben veel van de vragen vast op een rij gezet. Hierboven vindt je de hypotheekrente van de ASN BANK terug.

Wil je graag meer informatie over een hypotheek afsluiten bij de ASN Bank? Wij monitoren dagelijks de hypotheekrente bij de ASN Bank om een goede hypotheek berekening te kunnen doen.

Hypotheekrente van
ASN Bank bijhouden?

De ASN Bank is opgericht in 1960. Met circa 175 medewerkers zetten wij ons in voor onze duurzame ambities en voor een goede dienstverlening aan onze klanten. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit particuliere rekeninghouders, spaarders en beleggers in de ASN-beleggingsfondsen. Daarnaast bieden wij diensten aan zzp’ers en financieren wij grote duurzaamheidsprojecten.

Onze missie als bank is al 60 jaar het bevorderen van duurzaamheid in milieu en maatschappij. Het geld dat onze klanten ons toevertrouwen, gebruiken wij om duurzame ontwikkeling te bevorderen. Zo dragen wij bij aan een wereld waarin mensen veilig en gezond kunnen leven en waarin het milieu wordt gerespecteerd, zowel nu als in de toekomst. Dit is in overeenstemming met de definitie van de Verenigde Naties:

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Ons duurzaamheidsbeleid geeft duidelijk aan waar we leningen verstrekken of investeren en waar niet. Dit beleid rust op drie pijlers: mensenrechten, klimaat en biodiversiteit. Op basis daarvan oefenen wij invloed uit op duurzame ontwikkeling. Bijvoorbeeld door duurzame bedrijven te selecteren voor onze beleggingsfondsen en door de dialoog aan te gaan met ondernemingen. En ook doordat we duurzaamheidscriteria toepassen bij projectfinancieringen.

Wij willen echter verder gaan dan de zorgvuldige selectie van beleggingen en leningen. Als drijvende kracht en promotor achter de duurzame keuzes van andere financiële instellingen kunnen wij onze impact nog verder vergroten. Daarbij richten wij ons vooral op onze langetermijndoelen voor mensenrechten, klimaat en biodiversiteit.

Broeikasgasemissies, waaronder CO2, zijn verantwoordelijk voor de huidige snelle stijging van de opwarming van de aarde en dus voor klimaatverandering. Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk te doen om deze uitstoot te verminderen – om een fatsoenlijke levenskwaliteit voor onszelf en voor toekomstige generaties te garanderen. Alle bedrijven en projecten waarin wij investeren of die wij financieren, worden beoordeeld op hun positieve bijdrage aan het klimaat. Wij financieren duurzame energie en energiebesparing. En we stellen grenzen aan de CO2-uitstoot die we indirect kunnen veroorzaken door onze leningen en beleggingen.

Om onze bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot te maximaliseren, hebben wij ons als eerste financiële instelling ter wereld een ambitieuze langetermijndoelstelling gesteld: