Hypotheek berekenen en hypotheekrente ING

Hypotheek berekenen voor ING doe je met hypotheekberekening.com. Door het invoeren van de hoogte van uw gewenste hypotheek kan je automatisch berekenen wat dit zou betekenen voor u. De module voor deze hypotheek berekening bij ING is binnenkort klaar. Uiteraard kunt u al wel meer informatie opvragen voor ING.

Hypotheekrente ING

Je bent op zoek naar het laatste hypotheekrente overzicht van de ING? Hieronder vindt je de hypotheekrente Rabobank welke dagelijks geüpdatet en bijgehouden worden.

Hypotheekgegevens actueel sinds 2022-01-19
JaarRenteProduct

Hypotheek ING Berekenen

Wil jij graag een hypotheek afsluiten bij de ING. Wij hebben veel van de vragen vast op een rij gezet. Hierboven vindt je de hypotheekrente van de ING terug.

Hypotheekrente van ING bijhouden?

Wil je graag meer informatie over een hypotheek afsluiten bij de ING? Wij monitoren dagelijks de hypotheekrente bij de ING om een goede hypotheek berekening te kunnen doen.

Wie zijn wij?

ING is een wereldwijde bank met een sterke Europese basis. Onze 57.000 medewerkers bedienen ongeveer 39,3 miljoen klanten, zakelijke klanten en financiële instellingen in meer dan 40 landen.

 

O

De klantervaring is wat ons onderscheidt en we innoveren voortdurend om die te verbeteren. We werken ook samen met anderen om baanbrekende ideeën sneller op de markt te brengen.

Stap 1: Kopen of blijven huren?
Veel mensen vragen zich af; kun je het beste blijven huren, of is kopen de slimmere optie? Terechte vraag, gezien de huidige lage rentestand. Kopen kan een goede investering zijn.

Stap 2: Nieuw of bestaand huis?
Een huis met een verhaal en karakter, of een huis waarbij je over elk klein detail mag beslissen? Elk type woning heeft voor- en nadelen. We hebben besloten om ze allebei op een rijtje te zetten.

Stap 3: Wat is mijn maximale lening?
U hebt uw maximale hypotheek berekend, maar u kunt altijd verschillende variabelen uitproberen. Zo krijgt u een goed beeld van uw mogelijkheden.

Stap 4: Een bod doen
Heeft u de woning gevonden die u wilt kopen? Dan beslist u nu welk bod u wilt uitbrengen. Maar er is meer om te overwegen!

Stap 5: Hoe werkt een hypotheek?
Lineair of annuïtair, de looptijd, de rente en andere voorwaarden… Hoe werkt een hypotheek precies?

Stap 6: Wat kunt u verwachten van een adviesgesprek
Samen bekijken we uw persoonlijke situatie, wat u zou kunnen lenen en nog veel meer.

Stap 7: Eindelijk, de sleutel!
De deal is rond: u kunt niet wachten om erin te trekken. Maar eerst moet u nog langs de notaris om de verkoopakte en de hypotheekakte te ondertekenen.

Stap 8: Welkom thuis
Het is u gelukt! U kunt zich nu volledig richten op uw droomhuis. En mocht er iets veranderen in uw persoonlijke situatie, dan zijn wij er voor u.

Ons doel is om mensen in staat te stellen een stap voor te blijven in het leven en in het bedrijfsleven. Onze producten omvatten sparen, betalen, beleggen, lenen en hypotheken in de meeste van onze retailmarkten. Voor onze Wholesale Banking-klanten bieden wij gespecialiseerde kredietverlening, bedrijfsfinanciering op maat, oplossingen voor de schuld- en aandelenmarkt, betalingsverkeer & cashmanagement en handels- en treasury diensten.

Op het gebied van duurzaamheid faciliteren en financieren wij de overgang van de samenleving naar een koolstofarme toekomst en zijn wij pioniers op het gebied van innovatieve financieringsvormen ter ondersteuning van een betere wereld. Daarom staan we bij Sustain alytics op de eerste plaats in de bankensector en hebben we een ‘AA’-rating in het ratinguniversum van MSCI. Het aandeel ING Groep is opgenomen in de belangrijkste duurzaamheids- en milieu-, sociale en governance-indexproducten (ESG) van toonaangevende aanbieders STOXX, Morningstar en FTSE Russell.