Let op! Geld lenen kost geld

Maximale hypotheek berekening

Wil je graag berekenen wat de mogelijkheden zijn voor jouw hypotheek. Doe dan een maximale hypotheek berekening bij ons op de website.

Snel & makkelijk een zakelijk krediet

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw doorlopend krediet aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte van uw doorlopend krediet.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Reviews

Wij laten graag andere mensen hun mening geven over onze doorlopende kredieten.

Review achterlaten
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Kijk en vergelijk voor jouw beste geld lenen optie(Translated by Google)Look and compare for your best loan option
Finckers Financials
Finckers F.
Top!
Lucas
Lucas
Levert betrouwbare informatie aan.(Translated by Google)Provides reliable information.
Economisch Nieuws
Economisch N.
Snel geregeld!(Translated by Google)Quickly arranged!
Maarten Janssen
Maarten J.
Goede communicatie(Translated by Google)Good communication
Maarten Soetens
Maarten S.
Snel geregeld! Fijn!(Translated by Google)Quickly arranged! Nice!
Sanne Bakker
Sanne B.
Fijne organisatie om contact mee te hebben!(Translated by Google)Great organization to have contact with!
Vincent I
Vincent I
Goede ervaring!(Translated by Google)Good experience!
Jaagers
Jaagers
Duidelijke informatie, snel mijn antwoorden gekregen(Translated by Google)Clear information, quickly received my answers
Ronald K
Ronald K

Wilt u contact met ons voor een zakelijk krediet?

Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Lening aanvragen

Bent u op zoek naar een lening en wilt deze direct afsluiten.

Lening aanvragen

Telefonisch contact

085 – 06 00 043

Support@hypotheekberekening.com

Contact

Kredietadviseurs

Wilt u meer weten over onze kredietadviseurs?

Ontmoet de adviseur

Jaarlijks worden de voorwaarden en eisen voor het verkrijgen van een Nederlandse maximale hypotheek geactualiseerd. In dit artikel staan de belangrijkste veranderingen die per 1 januari 2020 van kracht zijn geworden. Maar eerst zullen we het hebben over de verwachtingen voor de woningmarkt in het algemeen.

Verwachtingen voor de woningmarkt in 2020

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen in Nederland aanzienlijk gestegen. Voor 2020 is de verwachting dat de huizenprijzen verder zullen stijgen, maar niet zoveel als de afgelopen jaren.

De Rabobank verwacht voor 2020 een stijging van 5% en voor 2021 een stijging van 2,5%. ABN AMRO verwacht dat de prijsstijging in 2020 4% zal zijn.

Op dit moment zijn er meer kopers dan dat er huizen te koop staan. De verwachting is dan ook dat woningverkopers zullen wachten tot ze een nieuwe woning hebben bemachtigd voordat ze hun woning te koop aanbieden.

Als de huizenprijzen dalen, verwachten we dat de kloof tussen vraag en aanbod kleiner wordt, zodat de markt evenwichtiger is, wat zou moeten resulteren in een hoger volume aan transacties.

Hogere hypotheken met NHG

Nationale maximale hypotheek Garantie, ook wel NHG genoemd, is de garantie dat uw maximale hypotheekschuld wordt afgelost als u deze niet zelf kunt terugbetalen. Bijvoorbeeld als u gaat scheiden of als u uw baan kwijtraakt en uw huis moet verkopen, maar de openstaande maximale hypotheek is hoger dan wat u voor het huis heeft gekregen.

Voor 2020 is de maximale marktwaarde van NHG-hypotheken in Nederland gestegen tot 310.000 euro. Vorig jaar was het alleen mogelijk om een maximale hypotheek met NHG te krijgen tot een marktwaarde van 290.000 euro.

Ook zijn de kosten van NHG-hypotheken verlaagd van 0,9% naar 0,7%. Dus als u op zoek bent naar een maximale hypotheek met NHG voor 2020, is het mogelijk om een woning te kopen met een iets hogere aankoopprijs.

WOZ-waarde

De waarde van uw hoofdverblijf zoals geschat door uw gemeente, bekend als de WOZ-waarde van uw huis, zal toenemen. Afhankelijk van de gemeente is de stijging ongeveer 8,0% tot 10,0%. Wees u ervan bewust dat dit leidt tot hogere belastingen die de gemeente oplegt aan huiseigenaren.

Het percentage eigenwoningforfait voor 2020 is echter gedaald van 0,65% naar 0,6% voor woningen met een WOZ-waarde tussen 75.000 en 1.060.000 euro. Dit is het belastingpercentage van de WOZ-waarde dat voor uw woning betaald moet worden. In het algemeen wordt dus verwacht dat de WOZ-waarde zal stijgen, maar het belastingpercentage zal lager zijn.

Belastingkorting op de maximale hypotheekrente

In 2019 kunnen huiseigenaren in de hoogste belastingschijf (inkomen boven 68.507 euro) een belastingvermindering krijgen op de betaalde rente van hun maximale hypotheek tegen een belastingtarief van 49%. In 2020 is dit tarief beperkt tot 46%.

Op basis van de plannen van de regering zal dit percentage elk jaar dalen, wat betekent dat de belastingrestitutie in 2023 vergelijkbaar zal zijn met het laagste belastingtarief van 37,05%.

Hoger inkomen in 2020 voor tweeverdieners

In 2019, toen tweeverdieners een maximale hypotheek aanvroegen, hield de bank rekening met 100% van het hoogste inkomen en 70% van het lagere inkomen. Voor 2020 is dit gestegen tot 80% (lager inkomen). Dit betekent dat tweeverdieners een hoger gedeeld inkomen kunnen gebruiken om een maximale hypotheek aan te vragen. Het Nibud heeft echter de regels voor het maximale hypotheekbedrag op basis van inkomen gewijzigd.

Op basis van de verwachte inkomenstoename hebben zij ook het maximale bedrag dat aan maximale hypotheekkosten kan worden besteed aangepast. Dit kan betekenen dat het hogere gedeelde inkomen niet leidt tot een hoger maximaal maximale hypotheekbedrag.