Hypotheek berekenen en hypotheekrente Merius

Hypotheek berekenen voor Merius doe je met hypotheekberekening.com. Door het invoeren van de hoogte van uw gewenste hypotheek kan je automatisch berekenen wat dit zou betekenen voor u. De module voor deze hypotheek berekening bij Merius is binnenkort klaar. Uiteraard kunt u al wel meer informatie opvragen voor Merius.

Hypotheekrente Merius

Je bent op zoek naar het laatste hypotheekrente overzicht van de Merius? Hieronder vindt je de hypotheekrente Merius welke dagelijks geüpdatet en bijgehouden worden.

Hypotheekgegevens actueel sinds 2022-01-18

JaarRenteProduct

Hypotheek Merius Berekenen

Wil jij graag een hypotheek afsluiten bij de Merius. Wij hebben veel van de vragen vast op een rij gezet. Hierboven vindt je de hypotheekrente van de Merius terug.

Hypotheekrente van Merius bijhouden?

Wil je graag meer informatie over een hypotheek afsluiten bij de Merius? Wij monitoren dagelijks de hypotheekrente bij de Merius om een goede hypotheek berekening te kunnen doen.

Merius Hypotheken heeft een aantal grote voordelen, die het zeer aantrekkelijk kunnen maken om een hypotheek af te sluiten bij Merius Hypotheken. Het belangrijkste voordeel is dat 25% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij kan worden afgelost, indien de aflossing uit eigen middelen geschiedt. Daarnaast kan 15% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij worden afgelost. Bovendien mag ten minste 15% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij worden afgelost.

Het is mogelijk om uw hypotheek te verhogen, vanaf € 10.000, of om een tweede hypotheek te nemen. Bij een verhoging moet een nieuw taxatierapport worden opgemaakt.
Het is mogelijk om uw hypotheek mee te verhuizen naar een nieuwe woning.
Bij Merius is rentemiddeling mogelijk, hier zijn echter wel kosten aan verbonden.
U kunt tot 25% van het leningdeel kosteloos per jaar aflossen. Bij herfinanciering kunt u jaarlijks 15% van het leningdeel gratis aflossen.
Merius kent een automatisch renteverlagingssysteem.
Het is mogelijk om 50% van de woningwaarde op consumptiebasis te financieren.
Een renteaanbod van Merius is 4 maanden geldig en kan in geval van nieuwbouw met 2 of 4 maanden worden verlengd

 

Hypotheekvormen van Merius
De belangrijkste hypotheekvormen die bij Merius Hypotheken beschikbaar zijn:

-Hypotheek op basis van annuïteit
-Lineaire Hypotheek
-Aflossingsvrije hypotheek