Hypotheek berekenen en hypotheekrente Nationale-Nederlanden

Hypotheek berekenen voor Nationale-Nederlanden doe je met hypotheekberekening.com. Door het invoeren van de hoogte van uw gewenste hypotheek kan je automatisch berekenen wat dit zou betekenen voor u. De module voor deze hypotheek berekening bij Nationale Nederlanden is binnenkort klaar. Uiteraard kunt u al wel meer informatie opvragen voor Nationale-Nederlanden.

Hypotheekrente Nationale-Nederlanden

Je bent op zoek naar het laatste hypotheekrente overzicht van de Nationale-Nederlanden? Hieronder vindt je de hypotheekrente Nationale-Nederlanden welke dagelijks geüpdatet en bijgehouden worden.

Hypotheekgegevens actueel sinds 2022-01-19
JaarRenteProduct

Hypotheek Nationale-Nederlanden Berekenen

Wil jij graag een hypotheek afsluiten bij de Nationale-Nederlanden. Wij hebben veel van de vragen vast op een rij gezet. Hierboven vindt je de hypotheekrente van de Nationale-Nederlanden terug.

Hypotheekrente van Nationale-Nederlanden bijhouden?

Wil je graag meer informatie over een hypotheek afsluiten bij de Nationale-Nederlanden? Wij monitoren dagelijks de hypotheekrente bij de Nationale-Nederlanden om een goede hypotheek berekening te kunnen doen.

Nationale-Nederlanden Bank N.V. (NN Bank) biedt retailbankingdiensten – sparen, bancaire lijfrentes, retailbeleggingen, hypotheken en consumentenkredieten – aan ongeveer één miljoen klanten, voornamelijk in Nederland. NN Bank is actief onder de merknamen NN, Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd Bank en OHRA Bank. NN Bank is een dochteronderneming van NN Group, een internationale financiële dienstverlener die actief is in 18 landen, met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan. NN Group is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).

Een belangrijke wijziging is de uitbreiding van drie naar negen verschillende tariefklassen. NN bekijkt maandelijks of een hypotheek door een gedeeltelijke aflossing in een tariefklasse met een lagere risico-opslag terecht kan komen. Als een hypotheek hiervoor in aanmerking komt, verlaagt NN automatisch en direct de hypotheekrente. Ook tijdens de rentevaste periode van de hypotheek. Dit geldt zowel voor klanten die op dit moment al een Nationale-Nederlanden hypotheek hebben als voor nieuwe klanten. Klanten hoeven zelf geen actie te ondernemen en krijgen bericht als hun rente daalt.

 

 

Daarnaast kunnen klanten tijdens de rentevaste periode ook een lagere risico-opslag krijgen als de waarde van hun woning is gestegen. De klant kan de waardestijging aantonen door middel van een taxatierapport of de actuele WOZ-waarde.

Nationale-Nederlanden past de risico-opslag voor klanten met een (bank)spaarhypotheek niet automatisch aan. Aflossingen of een hogere spaarwaarde kunnen er ook toe leiden dat deze klanten een lagere risico-opslag krijgen, maar het is voor hen niet altijd voordelig als de hypotheekrente daalt. Zij kunnen hierover het beste advies inwinnen bij hun adviseur.

The new tariff categories will also apply to current customers with an NN mortgage. In the coming days, Nationale-Nederlanden will be informing all customers about the new tariff classes and what this means for them personally.

Ook voor Delta Lloyd-klanten wordt de risicopremie tijdens de rentevaste periode automatisch aangepast als gevolg van een verlaging van het hypotheekbedrag of op verzoek van de klant als gevolg van een hogere spaar- of woningwaarde. Dit zal gebeuren zodra de Delta Lloyd hypotheken zijn gemigreerd naar de systemen van Nationale-Nederlanden. De tariefklassen en risicopremies die voor Delta Lloyd hypotheekklanten gaan gelden, zullen wij te zijner tijd bekendmaken.