Hypotheek berekenen en hypotheekrente RegioBank

Hypotheek berekenen voor RegioBank doe je met hypotheekberekening.com. Door het invoeren van de hoogte van uw gewenste hypotheek kan je automatisch berekenen wat dit zou betekenen voor u. De module voor deze hypotheek berekening bij Rabobank is binnenkort klaar. Uiteraard kunt u al wel meer informatie opvragen voor RegioBank.

Hypotheekrente RegioBank

Je bent op zoek naar het laatste hypotheekrente overzicht van de RegioBank? Hieronder vindt je de hypotheekrente RegioBank welke dagelijks geüpdatet en bijgehouden worden.

Hypotheekgegevens actueel sinds 2022-01-19
JaarRenteProduct

Hypotheek RegioBank Berekenen

Wil jij graag een hypotheek afsluiten bij de RegioBank. Wij hebben veel van de vragen vast op een rij gezet. Hierboven vindt je de hypotheekrente van de RegioBank terug.

Hypotheekrente van RegioBank bijhouden?

Wil je graag meer informatie over een hypotheek afsluiten bij de RegioBank? Wij monitoren dagelijks de hypotheekrente bij de RegioBank om een goede hypotheek berekening te kunnen doen.

1. Bepaal welk huis u kunt kopen
Voordat u op zoek gaat naar huizen, is het handig om te weten hoeveel u kunt lenen. U kunt dit online in 1 minuut berekenen.

2. Hypotheekadvies over uw hypotheek
De meeste mensen bezoeken aan het begin van hun huizenjacht een hypotheekadviseur. Dat is een goed idee, want zo ben je goed voorbereid en kun je snel reageren als je het huis van je dromen hebt gevonden.

Tijdens het gratis oriëntatiegesprek krijg je niet alleen een nauwkeurigere berekening van je maximale hypotheek en maandlasten, je hoort ook uit welke hypotheken je kunt kiezen, hoe de hypotheek je levensstijl beïnvloedt en wat de advieskosten zullen zijn. Neem iemand mee als je dat wilt, bijvoorbeeld je ouders. Zo kun je er samen beter over praten.

3. Bieden en onderhandelen
Je weet hoeveel je kunt en wilt lenen. Nu kun je op zoek gaan naar een huis. Dat kan online op Funda.nl of met behulp van een aankoopmakelaar. Zet al je wensen op papier en houd onze checklist bij de hand met punten waar je op moet letten als je naar huizen gaat kijken. Heb je je droomhuis gevonden? Dan kun je je eerste bod uitbrengen. Het spel van onderhandelen is begonnen.

4. Het tekenen van het koopcontract
Is uw bod aanvaard? Gefeliciteerd! U ondertekent nu het voorlopige koopcontract. Hierin staan alle afspraken die u met de verkopers heeft gemaakt. Denk aan een aanbetaling en ontbindende voorwaarden, zoals een voorbehoud van financiering of gebreken die aan het licht komen bij een bouwkundige keuring. Bekijk het koopcontract goed. U heeft na ondertekening drie tot vijf dagen de tijd om van gedachten te veranderen.

5. Laat het huis taxeren
Om een hypotheek te kunnen aanvragen, heb je een taxatie nodig. Alleen bij een nieuwbouwhuis is dat niet altijd nodig. De hypotheekverstrekker wil precies weten hoeveel het huis waard is. Alleen dat bedrag kan worden geleend, als uw financiën dat toelaten.

Als het huis minder waard is dan wat u geboden heeft, kunt u het huis alleen kopen door het verschil uit eigen zak te betalen. Laat de taxateur ook weten of u het huis wilt renoveren of duurzamer wilt maken. Dan kan hij bij de taxatie rekening houden met de meerwaarde, zodat je misschien een hogere hypotheek kunt krijgen. Bij duurzaam verbouwen kun je tot 106% van de waarde van het huis lenen.

6. Vraag uw hypotheek aan
Uw adviseur regelt de hypotheekaanvraag voor u. U ontvangt van de geldverstrekker een ‘rentereservering’. Het aangeboden rentetarief is vanaf dat moment 3 maanden geldig. Daarnaast ontvangt u een lijst met alle documenten die nodig zijn voor een definitieve beoordeling van uw aanvraag. Dit zijn onder andere een werkgeversverklaring, een taxatierapport en een voorlopig koopcontract. Zijn alle documenten goedgekeurd? Dan ontvangt u een bindend aanbod. Als u deze ondertekent, is de offerteaanvraag compleet!

7. Tijd voor de overdracht en champagne!
Dit is het moment waarop u de sleutel van uw nieuwe woning ontvangt en officieel eigenaar wordt. Dit gebeurt op het kantoor van een notaris. In de meeste gevallen kunt u zelf de notaris kiezen. Een rondje prijsvergelijking kan de moeite waard zijn. De notaris maakt voor u de hypotheekakte en de akte van levering op. Als u uw handtekening onder de akte zet, is het echt af: het huis is van u!

 

 

We zijn groot en we voelen ons klein
RegioBank werkt samen met zo’n 475 Zelfstandig Adviseurs door heel Nederland. Er is dus altijd een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt die u ontvangt. Iemand die u persoonlijk kent. Dat is wat ons uniek maakt. En wist u dat wij onderdeel zijn van de Volksbank? Dat geeft u de financiële stabiliteit waar u bij een bank op wilt kunnen vertrouwen. En ook de digitale mogelijkheden met online en mobiel bankieren. 

Groeit u uit uw huis? Of wilt u kleinschaliger gaan wonen? Dan bent u op zoek naar een hypotheek die het beste past bij uw nieuwe situatie. Misschien heeft u een overwaarde of een restschuld. Uw onafhankelijke adviseur van RegioBank kan u voorzien van oplossingen en een helder hypotheekadvies. Dat is belangrijk voor nu, maar ook voor later. Zo heeft u altijd een hypotheek die past bij uw wensen. Wat er ook gebeurt in uw leven.