Hypotheek berekenen en hypotheekrente Robuust Hypotheken

Hypotheek berekenen voor Robuust Hypotheken doe je met hypotheekberekening.com. Door het invoeren van de hoogte van uw gewenste hypotheek kan je automatisch berekenen wat dit zou betekenen voor u. De module voor deze hypotheek berekening bij Rabobank is binnenkort klaar. Uiteraard kunt u al wel meer informatie opvragen voor Robuust Hypotheken.

Hypotheekrente Robuust Hypotheken

Je bent op zoek naar het laatste hypotheekrente overzicht van de Robuust Hypotheken? Hieronder vindt je de hypotheekrente Robuust Hypotheken welke dagelijks geüpdatet en bijgehouden worden.

Hypotheekgegevens actueel sinds 2021-10-22
BankRente

Hypotheek Robuust Hypotheken Berekenen

Wil jij graag een hypotheek afsluiten bij de Robuust Hypotheken. Wij hebben veel van de vragen vast op een rij gezet. Hierboven vindt je de hypotheekrente van de Robuust Hypotheken terug.

Hypotheekrente van Robuust Hypotheken bijhouden?

Wil je graag meer informatie over een hypotheek afsluiten bij de Robuust Hypotheken? Wij monitoren dagelijks de hypotheekrente bij de Robuust Hypotheken om een goede hypotheek berekening te kunnen doen.

1. Handel al uw hypotheekzaken digitaal af
Robuust wil dat u inzicht heeft in uw hypotheek. Dat u uw hypotheek kunt inzien wanneer u dat wilt. Dat u weet wat uw mogelijkheden zijn, wat u kunt veranderen en wat de kosten zijn. Met een eigen portaal heeft u altijd toegang tot uw hypotheek

2. 100% aflossingsvrij aflossen met uw eigen geld
Een extraatje dit jaar? Een erfenis? Spaargeld? En wilt u daarmee uw hypotheek aflossen, of zelfs helemaal aflossen? Bij Robuust kunt u dat zelf bepalen. Bij ons kunt u uw hypotheek zoveel aflossen als u wilt met uw eigen geld, zonder dat u daarvoor een vergoeding hoeft te betalen. Wilt u uw hypotheek extra aflossen met geld dat niet van u is? Dat kan tot 10% per kalenderjaar. Leef zoals u wilt, en los extra af wanneer u wilt.

3. Automatische renteaanpassing bij aflossing
Bij Robuust passen we uw risicoklasse automatisch aan als u genoeg heeft afgelost. Zo wordt uw hypotheekrente gedurende de looptijd verlaagd, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. U kunt ook een lagere risicoklasse aanvragen als uw huis in waarde is gestegen. Robuust heeft maar liefst 10 risicoklassen. Dit betekent dat je sneller in een lagere risicoklasse terecht kunt komen!

4. Neem uw rente mee
Verkoopt u uw huis? En wilt u een ander huis kopen? Dan kunt u de rente en de resterende looptijd van uw rentevaste periode die u op dat moment heeft, meenemen naar uw nieuwe woning. Dit heet de meeneemregeling. Soms kan dit heel voordelig voor u zijn als u gaat verhuizen.


5. Zelfstandige mogelijk vanaf 1 jaar
Bij Robuust komen startende ondernemers in aanmerking voor een hypotheek. Bent u korter dan drie jaar in bedrijf, maar wel minimaal twaalf maanden en kunt u cijfers overleggen, dan kunt u in aanmerking komen voor een hypotheek van Robuust op basis van uw verwachte inkomen. Bent u langer dan drie jaar in bedrijf? Dan toetsen wij uw inkomen op basis van de afgelopen drie kalenderjaren, waarbij uw laatste jaar het zwaarst meetelt. Ondernemers kunnen tot 90% van hun inkomen laten meetellen voor een hypotheekaanvraag. Bepaalde vrije beroepen kunnen vaak zelfs hun hele inkomen laten meetellen.

6. Overbruggingshypotheek met verkocht en onverkocht onderpand
Uw nieuwe huis, u hebt het eindelijk gevonden. Er is alleen één probleem: u heeft de overwaarde van uw oude woning nog niet ontvangen. En die heeft u nodig om uw nieuwe woning te kopen. In dat geval kan Robuust u helpen. Wij bieden een flexibele overbruggingshypotheek. Bij Robuust kunt u een overbruggingshypotheek afsluiten als uw oude woning is verkocht of nog niet is verkocht.

7. Maak uw huis duurzamer met energiebesparende voorzieningen
Bent u van plan om uw huis energie neutraler te maken? Goed idee! Niet alleen voor de toekomst van Nederland, ook voor de financiering van uw huis. Als u uw huis groener gaat verbouwen, kunt u bij Robuust een hypotheek krijgen tot 106% van de huidige waarde van het huis. U kunt dan vaak een hoger bedrag lenen.


8. Geen taxatie nodig bij herfinanciering tot 90% marktwaarde
Leent u onder de 90% van de marktwaarde van uw woning, dan hoeft u vaak geen taxateur in te schakelen. In veel gevallen is een Calcasa-rapport of WOZ-verklaring voldoende. Veel goedkoper en sneller dan een taxatie.

9. Mogelijkheden voor uitzendkrachten en flexwerkers
U bent flexwerker, uitzendkracht of gedetacheerde en u werkt hard. U wilt graag uw woonsituatie aanpassen en uw eerste huis kopen, of verhuizen naar een andere woning. Ook als je geen vast contract hebt, kun je bij Robuust een hypotheek krijgen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Daarvoor heeft u een perspectiefverklaring nodig.

10. Langdurige geldigheid van de offerte
De Robuust hypotheekofferte is 6 maanden geldig voor bestaande bouw. Voor nieuwbouw zelfs 12 maanden! Annuleringskosten? Daar doen wij niet aan!

 

 

 

uw eerste huis te koop
Vrijheid voor nu, flexibiliteit voor later. Samen kijken we naar de toekomst. Bij Robuust krijgt u een lage rente en flexibele voorwaarden. Laten we snel kennis met u maken.

-Automatische renteaanpassing
-Startende ondernemers
-Flexwerkers met een perspectiefverklaring
-Onbeperkt aflossen met eigen geld
-Aanbod geldig voor 12 maanden bij nieuwbouw