Hypotheek berekenen en hypotheekrente Syntrus Achmea

Hypotheek berekenen voor Syntrus Achmea doe je met hypotheekberekening.com. Door het invoeren van de hoogte van uw gewenste hypotheek kan je automatisch berekenen wat dit zou betekenen voor u. De module voor deze hypotheek berekening bij Syntrus Achmea is binnenkort klaar. Uiteraard kunt u al wel meer informatie opvragen voor Syntrus Achmea

Hypotheekrente Syntrus Achmea

Je bent op zoek naar het laatste hypotheekrente overzicht van de Syntrus Achmea? Hieronder vindt je de hypotheekrente Syntrus Achmea welke dagelijks geüpdatet en bijgehouden worden.

Hypotheekgegevens actueel sinds 2022-01-19
JaarRenteProduct

Hypotheek Syntrus Achmea Berekenen

Wil jij graag een hypotheek afsluiten bij de Syntrus Achmea. Wij hebben veel van de vragen vast op een rij gezet. Hierboven vindt je de hypotheekrente van de Syntrus Achmea terug.

Hypotheekrente van Syntrus Achmea bijhouden?

Wil je graag meer informatie over een hypotheek afsluiten bij de Syntrus Achmea? Wij monitoren dagelijks de hypotheekrente bij de Syntrus Achmea om een goede hypotheek berekening te kunnen doen.

Met een beheerd vermogen van € 25,6 miljard zijn wij de meest actieve vermogensbeheerder in Nederland op het gebied van vastgoed en hypotheken. Wij bieden diensten aan in vastgoedsectoren zoals woningen, gezondheidszorg, winkels en woninghypotheken. Wij bieden diensten aan 70 institutionele klanten (voornamelijk pensioenfondsen) via separate accounts, commingled vehicles en funds of funds. De focus van Syntrus Achmea is het behalen van stabiele inkomsten en vermogensgroei op lange termijn door waardeverhogende strategieën via actief vermogensbeheer. Syntrus Achmea en onze rechtsvoorgangers zijn al meer dan 60 jaar actief op de Nederlandse vastgoed- en hypotheekmarkt en hebben een gevestigde en bewezen staat van dienst.

De directe beleggingen bestaan voornamelijk uit woningen, winkels en zorgvastgoed in Nederland. De indirecte beleggingen worden beheerd via afzonderlijke rekeningen (multimanager-activiteiten) en gepoolde vehikels.

De gebundelde vehikels hebben verschillende beleggingsstrategieën (variërend van core tot opportunistisch) en geografische allocaties (Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific). Sinds 2004 is wereldwijd meer dan € 1 miljard aan kapitaal belegd in 40 niet-beursgenoteerde vastgoedvehikels in fund of funds-structuren.

Syntrus Achmea is onderdeel van Achmea, de holdingmaatschappij van een groep sterke, succesvolle merken in financiële (verzekerings)dienstverlening. Binnen de organisatiestructuur heeft Syntrus Achmea een eigen winst- en verliesrekening.De kredietwaardigheid van Nederlandse woninghypotheken ligt tussen die van staatsobligaties en investment-grade bedrijfsobligaties in, wat betekent dat het risico relatief laag is. Het rendement is echter hoger dan de swaprente, terwijl de marges stabiel zijn. Het aantrekken van nieuwe woninghypotheken zal sterk afhangen van de ontwikkelingen op de woningmarkt. Op korte termijn zal er sprake zijn van een tijdelijke en beperkte prijscorrectie als gevolg van het verslechterde economische klimaat. De hypotheekproductie zal hierdoor afnemen, maar stagnatie zal niet optreden door herfinanciering (remortgiving).

Onze beleggingsbenadering is gebaseerd op de doelstellingen en beleggingsovertuigingen van onze cliënten en vastgelegd in een portefeuilleplan, dat in overleg met de institutionele belegger wordt ontwikkeld en jaarlijks wordt herzien. En is in lijn met onze belofte aan onze stakeholders dat wij een strategie van Betekenisvol Beleggen zullen nastreven. Syntrus Achmea wil bijdragen aan een duurzame toekomst voor al onze stakeholders: onze klanten en aandeelhouders uiteraard, maar ook in bredere zin de samenleving, het milieu en de gebruikers van vastgoed. Deze bijdrage willen wij leveren door ervoor te zorgen dat de vastgoed- en hypotheekbeleggingen die wij namens onze klanten doen, niet alleen een stabiel financieel rendement opleveren, maar ook een gunstige maatschappelijke impact hebben.

Wij begrijpen dat vastgoed en hypotheken een faciliterende rol kunnen spelen in de steden waar wij reeds actief zijn of in de toekomst actief willen worden. Door samen te werken met de juiste partners kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat onze investeringen een impact hebben op de lokale en bredere economie, op maatregelen om de klimaatverandering aan te pakken, op de ontwikkeling van sociale structuren in gemeenschappen en zelfs op het doeltreffend functioneren van een stad of een deel ervan. Zo brengen wij Meaningful Investing in de praktijk.