Hypotheek berekenen en hypotheekrente Woonfonds

Hypotheek berekenen voor Woonfonds doe je met hypotheekberekening.com. Door het invoeren van de hoogte van uw gewenste hypotheek kan je automatisch berekenen wat dit zou betekenen voor u. De module voor deze hypotheek berekening bij Woonfonds is binnenkort klaar. Uiteraard kunt u al wel meer informatie opvragen voor Woonfonds.

Hypotheekrente Woonfonds

Je bent op zoek naar het laatste hypotheekrente overzicht van de Woonfonds? Hieronder vindt je de hypotheekrente Woonfonds welke dagelijks geüpdatet en bijgehouden worden.

Hypotheekgegevens actueel sinds 2022-01-19
JaarRenteProduct

Hypotheek Woonfonds Berekenen

Wil jij graag een hypotheek afsluiten bij de Woonfonds. Wij hebben veel van de vragen vast op een rij gezet. Hierboven vindt je de hypotheekrente van de Woonfonds terug.

Hypotheekrente van Woonfonds bijhouden?

Wil je graag meer informatie over een hypotheek afsluiten bij de Woonfonds? Wij monitoren dagelijks de hypotheekrente bij de Woonfonds om een goede hypotheek berekening te kunnen doen.

Woonfonds kijkt naar uw eigen inkomen en de (toekomstige) huuropbrengsten. Uw eigen inkomen is uw toetsinkomen. Uw toetsinkomen wordt verminderd met uw huidige woonlasten en eventuele schulden en verplichtingen. Als u geen eigen woonlasten heeft, houden wij rekening met een fictieve woonlast. Ook houden we rekening met (toekomstige) huurinkomsten. Als het huurcontract langer dan een jaar loopt, nemen wij 80% van de huurinkomsten in aanmerking, anders 50%.

 

 

Kosten besparen
Onze rente is marktconform, maar dankzij onze flexibele aanpak kunnen klanten van Woonfonds toch besparen op hun kosten. Bijvoorbeeld door de mogelijkheden van middeling van de rente. Of doordat we geen administratiekosten rekenen bij opzeggen of wijzigen. En zo zijn er meer voordelen om kosten te besparen.


Extra woonplezier
Wij doen graag iets extra’s. Vanuit onze passie om klanten blij te maken, zou je kunnen zeggen dat iets extra’s doen bij ons standaard is. Zo geven we korting op artikelen die handig zijn als je gaat verhuizen of verbouwen, nodigen we klanten uit voor woonevenementen, hebben we een inspirerend magazine en tal van andere extra’s om het woongenot van onze klanten een boost te geven.